Contact

Neem contact met mij op voor een eerste consult of wanneer u nog vragen heeft over vaccinaties, de EHBO cursus of klassieke homeopathie.

Praktijk voor Klassieke Homeopathie
Marjo Oosterbaan
Australiering 37
3823XK in Amersfoort

Telefoon: 033 752 17 57
E-mail: info@marjooosterbaan.nl

KvK-nummer: 32152065
NVKH-nummer: 03-0929
RBCZ licentienummer: 170330R


Tarieven

Volwassenen eerste consult € 115.00
Kinderen t/m 11 jaar eerste consult € 85.00
Vervolgconsult € 75.00
Acuut consult (per halfuur) € 37.50
Herhaling medicijn € 22.50

Alle genoemde bedragen zijn inclusief medicijnen.

Aangezien ik aangesloten ben bij de NVKH vergoeden de meeste zorgverzekeraars (een deel) van de consultkosten. Wanneer u wil weten of uw verzekeringsmaatschappij de behandeling vergoedt dan kunt u de website van de NVKH (www.nvkh.nl) of uw polisvoorwaarden raadplegen.


Kwaliteit en klachtenregeling

Als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie, de Nederlandse Vereniging van Klassieke Homeopatie NVKH. Ik voldoe aan de kwaliteitseisen die door hen worden gesteld. Via de NVKH geldt een klachtenregeling. Heb je klachten? Dan vraag ik vriendelijk die met mij te bespreken. Als we er samen niet uitkomen, dan kun je terecht bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (www.scag.nl). Er is ook een NVKH tuchtrechtprocedure.


Links naar andere organisaties

RoutebeschrijvingVanuit de richting Amsterdam A1
Neem afslag Amersfoort-Noord (afslag 13) Ga aan het eind van de afslag bij de stoplichten Rechtsaf - Rondweg Noord Bij de derde stoplichten Linksaf - Jonkvrouw Foeytweg Bij de rotonde linksaf - Laan der Hoven Neem de eerste afslag Rechtsaf - Afrikaring Rijd door over de ring tot na het gezondheidscentrum. Hier begint de Australiëring. Rijd door tot nr. 37.

Vanuit de richting Apeldoorn A1
Neem afslag Amersfoort-Noord (afslag 13) Ga aan het eind van de afrit Linksaf bij de stoplichten Bij de volgende stoplichten Linksaf – Rondweg Noord Bij de derde stoplichten Linksaf - Jonkvrouw Foeytweg Bij de rotonde linksaf - Laan der Hoven Neem de eerste afslag Rechtsaf - Afrikaring Rijd door over de ring tot na het gezondheidscentrum. Hier begint de Australiëring. Rijd door tot nr. 37.

Vanuit de richting Zwolle of Utrecht A28
Volg bij knooppunt Hoevelaken de borden richting Amsterdam (A1) Neem op de A1 afslag Amersfoort-Noord (afslag 13) Ga aan het eind van de afrit Linksaf bij de stoplichten Bij de volgende stoplichten Linksaf – Rondweg Noord Bij de derde stoplichten Linksaf - Jonkvrouw Foeytweg Bij de rotonde linksaf - Laan der Hoven Neem de eerste afslag Rechtsaf - Afrikaring Rijd door over de ring tot na het gezondheidscentrum. Hier begint de Australiëring. Rijd door tot nr. 37.

Graag parkeren op straat of de stoep, niet voor de opritten.

Er is een parkeerterrein in de Morielje, een zijstraat van de Australiëring.

Met buslijn 4 van Synthus naar Kattenbroek kunt u uitstappen op de Bovist. Vandaar is het een paar minuten lopen naar de praktijk.

Australiering 37
3823XK Amersfoort
033 752 17 57
info@marjooosterbaan.nl